Skip links

Skolebakken – Virum

Antal plan: 3
Case: Rækkehus
Areal: 200 m2
Om denne case

Unikt rækkehus i Virum hvor 200 etagemeter skulle moderniseres samt rydning af grunden på 1100m2 hvor al beplantning er blevet skåret til og der er lagt ny græsplæne.

På 1.salen er tagkonstruktionen fuldstændig udskiftet, spærkonstruktionen blev oprettet og blev isoleret med 300 mm isolering, dampspærre, gipslofter til kip og blotlægning af hanebåndspær som er blevet olieret.

Der er lagt nyt tegl på taget og bygget 2 kviste på begge sider hhv. forhave og baghaven. Kviste er udført i med flotte detaljer i zink og inddækket med perform i samme farve som det ny lagte tegltag.

Tilbygningen fik udskiftet ovenlysvinduer, inddækninger, tagrender og nedløb i zink som resten af huset.
Alle vinduer og døre er udskiftet til nye elementer som er blevet isoleret og afsluttet i husets stil.

Nye træ terrasser på både forsiden af huset og ved bagsiden er blevet bygget. Når man går ud af køkkenet på terrassen i baghaven er der lagt glasplade med LED belysning som kan tændes og lyse det trædesikre glas op.

Ved indgangspartiet er der blevet bygget nyt trappe i beton som er sluttet med pudsoverflade samt nyt galvaniseret værn i minimalistisk stil.

I forbindelse med tagudskiftningen blev skorstenen fjernet som gav endnu flere gulv kvadratmeter og plads til bedre indretning, ligeledes i forbindelse med at der skulle etableres gulvvarme i hele huset fra kælder til kvist som varmer huset ud.

I kælderen er det blevet kombineret med radiatorer varme som suppleres af el gulvvarme for at give komfort på en økonomisk besparende måde.

Der er lagt nye egetræs gulve i hele huset, nye indvendige døre, paneler og nyt flot HTH-køkken med Corian bordplade og håndvasken fældet ned så den er plan med bordpladen.

Der er blevet etableret 2 nye badeværelser og 1 toilet på 1.sal, som var muligt i forbindelse med den nye kvist blev bygget. Badeværelser er indrettet med gulvvarme, glasvægge, spejl med varme, væghængte toiletter og moderne grå fliser på vægge og gulv.

Alle el- og vvsinstallationer blev udskiftet, samt gasfyr og varmtvandsbeholder for at få det bedste energimærke muligt.

I baghaven er der en 100 m2 stor garagebygningen som også er blevet facadepudset, glas udskiftet på eksisterende vinduer og ny hoveddør etableret. Indvendigt er væggene og lofter blevet malet og frisket op.
Gennemgribende modernisering med et fantastisk slutresultat.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os