Skip links

Kildeskovsvej, Gentofte – Etablering af ny tilbygning og køkken

Case: Tilbygning
Om denne case

Villalejligheden på Kildeskovsvej i Gentofte skulle have etableret en ny tilbygning hvor den eksisterende havde stået før, men der var ønsket om den nye skulle være større end den gamle så der skulle etableres nye fundamenter og skæres et større hul i facaden for at få både bredden og længden til at passe til det fremtidige ønske.

I samarbejde med vores ingeniører blev der udregnet at det var nødvendigt med 2 store stålprofiler på 4 meter hver som skulle bygges ind i facaden da villaen var bygget op som en dobbeltmuret mur.

Afstivning og oplægning af stålet krævet at der blev fokuseret på den statiske del af villaen og i forbindelse med udførelsen af arbejderne skulle det også koordineres nøje, da stålkonstruktionen skulle lægges op inde fra baghaven hvor adgangsforholdene var begrænset.

Efter stålkonstruktionen var blevet indarbejdet i villaen kunne den nye tilbygning blive opført. Konstruktionen blev udført i en let trækonstruktion, hvor nye vinduer med tynde sprosser blev indbygget for at holde den minimalistiske stil og udtryk som resten af ejendommen havde.

Udvendigt blev tilbygningen beklædt med beklædningsbrædder og søjler inddækket med listeprofils detaljer for at give tilbygningen et mere eksklusivt udtryk.

På tagetagen blev der indbygget en terrasse til 1.salen og lagt nye terrassebrædder.
I stueplan blev der bygget en ny trappe i hårdtræ så når dørene på den store dobbeltdør står åbent er der et flot view ud i haven.

Tilbygningsprojektet skulle koordineres med det nye køkken som blev opsat således at indretning af køkken af tilbygningen ville fremstå som en naturlig sammenbygning ved projektets afslutning, hvilket lykkes til ug.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os