Skip links

C.N Petersens vej, Frederiksberg – Totalrenovering af murermestervilla

Opført: 2019
Case: Administrationslokaler
Areal: 166 m2
Om denne case

I samarbejde med den private bygherre på C.N Petersens Vej på Frederiksberg, har vi der været nøje og løbende dialog omkring moderniseringen af villaen som skulle indflyttes i totalrenoveret stand.

Alle beboelsesetagemeter er blevet renoveret og for at få den optimale udnyttelse af stueplan, var det nødvendigt at oplægge stål i den bærende væg i ejendommen, for at der kunne etableres et stort samtalekøkken op ad spisestuen og med direkte adgang til den fredelige baghave midt på Frederiksberg.

Køkkenet blev udført i en landlig stil, med en ekstra massiv bordplade i egetræ som giver et meget eksklusivt look, og med glasmosaikken på væggen ser det især flot ud og giver god varme til rummet.

Gulvene i ejendommen blev udskiftet til nye flotte lyse gulve som gør at alle rum er meget indbydende.

Alle vægge og lofter blev afrenset, filtet, spartlet og malet både i opholdsrum og i det nye badeværelse som blev etableret på 1.sal, hvor der engang var et køkken.

Badeværelset blev etableret med ny gulvvarme, afløbsinstallationer, unidrain, glasvæg, væghængt toilet og nyt inventar.

Alt i alt, flot resultat hvor villaen blev indflytningsklar til familien.

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov

Kontakt os